Hvad skal man have med til prøvetime.
Du skal blot have t-shirt og shorts du kan bevæge dig i, og vanddunk. Vi har handsker du kan låne til prøvetimen. Hvis du ønsker at blive medlem , forventer vi at du har sørget for køb af eget udstyr indenfor en kort periode. Ellers vil man blive påpeget.

Skal jeg have tandbeskytter med.
Du får udleveret tandbeskytter når du bliver meldt ind i klubben. Men du har mulighed for at købe andre via vores samarbejdspartner Nippon.

Hvilket udstyr skal man have.
Du skal anskaffe dine egne handsker når du er meldt ind, som der bruges til puder og sandsække. Hvis du vil have sparring så er det et krav at du også har handsker til dette som minimum er 14Oz (ounze).

Hvad skal jeg bruge til sparring.
Det er påkrævet at du har skridtbeskytter, benskinner, boksehandsker på 14oz og tandbeskytter. Det anbefales også at have albuebeskytter og hjelm, men ikke et krav.

Jeg er op i årene og er det ikke en sport for unge mennesker. 
Det kan være hårdt for alle der starter til Muay Thai, som er en af verdens hårdeste kampsport.  Vi har medlemmer som er i 40-60 års alderen.

Jeg har tidligere dyrket kampsport. Kan jeg komme på kampholdet eller øvede.
Man er nødt til at møde op til træningen og blive vurderet og tage snakken med vores formand og den træner der har ansvaret for kamphold eller øvede. Medmindre du er aktiv Muay Thai kæmper med en solid baggrund med kampe kan du efter en samtale måske tages i betragtning.

Hvordan melder jeg min ind i jeres klub?
Indmelding foregår i klubben hvor enten en træner eller en fra bestyrelsen kan melde dig ind.

Hvordan udmelder jeg mig?
Skriv en mail til [email protected] og kasseren eller en anden fra bestyrelsen melder dig ud. Vi skal dog gøre dig opmærksom på at vores system hæver dig for næste måned også hvis din udmeldelse kom efter d. 15 i måneden og ikke før.