Lidt mere om

Odense Muay Thai

Odense Muay Thai, hvem er vi?

Odense Muay Thai har eksisteret siden 1984 og det har gennem alle årene været vigtigt for os, at have gode rammer for en sund og inspirerende træning. Der lægges vægt på at teknikkerne udføres korrekt samtidig med at vores medlemmer kommer i god fysisk form, opnår velvære,føler sig velkomne og godt tilpas.

Vi lægger desuden meget stor vægt på Thaboksningens helt unikke traditioner og æresbegreber. ​ Værdier​ som er fremtrædende i Muay Thai er: Ære, respekt, ydmyghed, tradition, udmærkelse, sejhed og fairplay.

Thaiboksning er Thailands nationalsport og hedder på Thailandsk Muay Thai. Man kender desværre ikke til meget Muay Thai’s oprindelse, da Burmeserne i 1767 destruerede meget af Thailands historie. Man ved dog, at de Thailandske soldater i 1600-tallet blev uddannet i kampteknikken. Oprindeligt kæmpedes der uden runder, med hampereb om hænderne og kokosnødskaller som skridtbeskyttere. Fra omkring 1930’erne blev der indført vægtklasser, 3 minutters runder og almindeligt udstyr, som vi kender det. Wai khru​ er en stolt rituel tradition i Thaiboksning. Det er en dans som udføres i ringen lige før man skal kæmpe. Wai khruen udføres for at vise respekt til sin træner, sin klub og Muay Thai sporten. Odense Muay Thai har sin egen Wai khru, som vores kæmpere udfører i ringen inden en kamp. Muay Thai er også kendt som ​ videnskaben om de 8 lemmer​ fordi man bruger hænder, albuer, knæ og skinneben/fødder som våben, og dermed har 8 angrebsmuligheder.

Hos os kan man træne på det niveau man ønsker, om man har lyst til at komme i form eller træne med henblik på kamp bestemmer man selv. Alt udstyr kan købes 20% rabatkode hos Nippon Sport som man får når man er blevet medlem.

Hos Odense Muay Thai er alle velkomne. Her kan alle være med, uanset alder, niveau eller køn. Odense Muay Thai ligger 10 minutters gang fra Odense Banegårdscenter og til busstoppestedet er der ca. 100 meter.

Om Muay Thai Gym

Hvorfor er vi de bedste

 • Erfarende trænere
  Vores trænere har alle rigtig mange års erfaring med kampsporten Muay Thai. Du finder derfor ikke nogle der er bedre kandidater end disse, til at træne dig.
 • Store trænings haller
  Vi har god plads at spræde sig på, vi tilbyder både kampringe, træningsområde til styrketræning, samt en hyggekrog til det sociale samvær.
 • Fair priser
  Vores entuisiasme kommer af alle de glade mennesker der går fra centeret hver gang, det er derfor ikke dyre priser vi fokusere på.
 • Effektive træninger
  Når der er træning, så giver vi den gas alle sammen. Alle er med til at motivere hinanden, og gøre træningen til en succes hver gang.
 • Vi respektere hvert individ
  Har du nogle ting som du kun vil dele med din nærmeste træner, så kan du trygt gøre dette. fortroligheder kommer ikke videre.
 • Professionelt udstyr
  Efter mange års virke, har vi gennem tiden fået indsamlet det bedste udstyr, så du kan få så meget ud af træningen som muligt.