fbpx

Tilmelding til Funktionel sker via vores interne Facebook side for at træningen kan planlægges. Hvis du vil til prøvetræning så mød op til en af vores hold. Undtagen kamphold da man skal godkendes for at være  med på holdet.
Der kan ske ændringer i tidsplanen pga. sygdom, møder eller andet. Derfor opfordre vi at man melder sig ind i vores interne Facebook side for at se de seneste meldinger.

MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndag
Begynder
17.00 – 18.30
Børnehold
16.00 – 17.00
Begynder
17.00 -18.30
Børnehold
16.00 – 17.00
Fælles sparring
17.00 – 18.30
Old Dogs
10.10 – 11.10
Funktionel+
Thaiflow
10.00 – 11.30
Funktionel
18.40 – 19.40
Kamphold
17.00 – 18.30
Thaiflow
18.40 – 20.00
Kamphold
17.00 – 18.30
Late Night
19.30 – 21.00
Late night
19.30 – 21.00

 

Hold beskrivelse

BØRNEHOLD her lægges der vægt på motorik, leg og de grundlæggende teknikker/elementer i Thaiboksning.

BEGYNDER er for alle aldre. Her undervises der i de basale teknikker og konditionstræning er et vigtigt element på dette hold.

KAMPHOLD er for dem der har grundteknikkerne og kondien på plads og som måske har et ønske om, at komme i ringen på sigt.
Dog kræver det godkendelse fra trænere og bestyrelse hvis man vil indgå i kampholdet.

LATE NIGHT er for dem, hvor det passer godt ind at træne sidst på aftenen og hvor det sociale element er vigtigt. Det er fysisk udfordrende træning med fokus på kondi, styrke og alsidig træning. Som regel med små overraskelser undervejs 😉

FÆLLES SPARRING  er  for alle der har lyst til at udfordre sig overfor en modstander eller for dem der forbereder sig til stævne. Timen kan være hård især som ny når man både skal undvige, læse modstanderen og overveje næste taktik. Der vil tages hensyn til ens erfaring så man ikke går derfra med en dårlig oplevelse, men lærerig.

FUNKTIONEL er en mere individuel træning med henblik på at styrke kroppen med løb, krops øvelser og med udstyr såsom kettlebells og battlerope.
En gang om måneden afholder man en test hvor man bliver målt på tid og antal gentagelser fra sidste gang og hvor man står henne. Her kan det hos nogen få gang i konkurrence genet.

THAIFLOW er hold hvor der både er hård og moderat træning. Her øves der teknikker som alle kan med på og til sidste del er der fokus på gode udstrækningsøvelser.
Vi oplever at især kvinder deltager på dette hold.

OLD DOGS er for de gamle hunde der måske ikke lige kan følge med de unge hvalpe mere, men som stadig ønsker at give den gas i deres tempo, have det sjovt, hyggeligt og få billige grin. Holdet tager kun 1 time  så man lige kan overleve. Bagefter er der som regel social samvær med kølig drikkelse.
Hvalpe er selvfølgelig også velkommen… 🙂

EKSTRA TRÆNING finder sted hvor folk med nøgler kan låse op for klubben til selvstændig træning eller hvad man nu har lyst til. Det er kun inde i vores interne gruppe man kan se hvornår der er træning.

Translate »