SOMMER PROGRAM
Sommerferien banker på døren – så derfor har vi lavet denne plan henover sommeren ☀️😊👌🏼
Sommerferie planen starter fra mandag d. 27 juni og frem til den 15 august.

Det øvede hold stopper onsdag d.29 juni😊

Der vil udover planen blive slået andre tilbud op på Facebook, såsom yoga,Funk, old dogs og mix træning- så følg med på Facebook 👌🏼😊
Rigtig god sommer 🙏🏼☀️

Tilmelding til Funktionel sker via vores interne Facebook side for at træningen kan planlægges. Hvis du vil til prøvetræning så mød op til en af vores hold. Undtagen kamphold da man skal godkendes for at være  med på holdet.
Der kan ske ændringer i tidsplanen pga. sygdom, møder eller andet. Derfor opfordre vi at man melder sig ind i vores interne Facebook side for at se de seneste meldinger.

Hold beskrivelse

BØRNEHOLD her lægges der vægt på motorik, leg og de grundlæggende teknikker/elementer i Thaiboksning.

BEGYNDER er for alle aldre. Her undervises der i de basale teknikker og konditionstræning er et vigtigt element på dette hold.

ØVET HOLD er et mellemled fra begynder til kamphold. For at komme i betragtning til komme på holdet er man blevet vurderet og indkaldt til samtale med formanden og en træner. Hvis man bliver godkendt  vil der blive lagt vægt på udvidet teknikker, samt disciplin, krav og klubånd i 3-6 måneder.
Det forventes at man kommer til 6xtræning om ugen og minimum at have 3 stævnekampe som bliver evaluret efterfølgende.

KAMPHOLD er for dem der har teknikkerne og kondien på plads og som har et ønske om, at komme ud og kæmpe for klubben enten i indland eller udland. Her er niveauet højt da der vil kæmpes om DM, EM og VM titler.
Det er et KRAV at man har været igennem øvet hold før man kan deltage på dette hold.

LATE NIGHT er for dem, hvor det passer godt ind at træne sidst på aftenen og hvor det sociale element er vigtigt. Det er fysisk udfordrende træning med fokus på kondi, styrke og alsidig træning. Som regel med små overraskelser undervejs 😉

FÆLLES SPARRING  er  for alle der har lyst til at udfordre sig overfor en modstander eller for dem der forbereder sig til stævne. Timen kan være hård især som ny når man både skal undvige, læse modstanderen og overveje næste taktik. Der vil tages hensyn til ens erfaring så man ikke går derfra med en dårlig oplevelse, men lærerig.

FUNKTIONEL er en mere individuel træning med henblik på at styrke kroppen med løb, krops øvelser og med udstyr såsom kettlebells og battlerope.
En gang om måneden afholder man en test hvor man bliver målt på tid og antal gentagelser fra sidste gang og hvor man står henne. Her kan det hos nogen få gang i konkurrence genet.

THAIFLOW er hold hvor der både er hård og moderat træning. Her øves der teknikker som alle kan med på og til sidste del er der fokus på gode udstrækningsøvelser.
Vi oplever at især kvinder deltager på dette hold.

YIN YOGA er en rolig yogaform, der ved hjælp af lange stræk, får fat i ligamenter, led, bindevæv og knogler. Dette er et rigtigt godt supplement til hård træning, men også en selvstændig træningsform der skaber smidighed, velvære og balance.
Alle kan være med.

OLD DOGS er for ALLE der blot vil give den maks gas i 1 time uden at tænke på teknikken og blot vil have sved på panden, udfordre kondien og styrke.

EKSTRA TRÆNING finder sted hvor folk med nøgler kan låse op for klubben til selvstændig træning eller hvad man nu har lyst til. Det er kun inde i vores interne gruppe man kan se hvornår der er træning.