Information

PRØVETRÆNING
Hos Odense Muay Thai Klub er vi i fuld gang med den hårde, men også sjove træning hver eneste dag.  Vil du også være med til træningen, så kan du nu udnytte muligheden for at få en gratis prøvetime i klubben, og komme godt i gang med Muay Thai sporten.
Ved en prøvetræning hos Odense Muay Thai Klub får du en god introduktion af klubben og trænerne, og ligegyldigt hvilket niveau du er nybegynder, eller har prøvet Muay Thai før, så tager vi udgangspunkt i dit niveau. Det er et tilbud der er svært at sige nej til, hvis man gerne vil prøve Muay Thai – da du kan komme godt i gang med dine første træninger uden at skulle have en krone op af lommen. 🙂
Har du en eller flere venner som også vil lære at mestre Muay Thai så tag endelig dem med og kom godt i gang med jeres træning sammen.
Derudover tilbyder vi også motionsboksning, Funktionel træning og Yin Yoga.

Hos Odense Muay Thai Klub har du også gode muligheder for at stifte flere bekendtskaber blandt klubbens medlemmer og trænere, samt mærke den dejlige atmosfære og lære at mestre thaiboksnings kunsten. Vi har det altid sjovt til træningerne, og fællesskabet er helt i top hver gang .

Tilbuddet om gratis prøvetræning gælder alle hold, og henvender sig til personer helt ned til 7 års alderen. Tilmelding foregår hos Odense Muay Thai Klub på Wichmansdgade 11 – 5000 Odense C, hvor du kan komme og tage fat i os under hvilken som helst træning – så skal vi nok hjælpe dig med resten.
Skynd dig ned i centeret og få din første træning sammen med os og evt. dine venner eller familie og kom i jeres bedste form – helt gratis!

INDMELDELSE
Foretages i klubben af en træner eller en fra bestyrelsen
Oprettelses gebyr 135 kr
149 kr for børn. (7-14årige)
249 kr for voksne.

HVAD KAN DU SÅ EFTERFØLGENDE
Du kan deltage på alle hold som du lyster, undtagen det øvede hold og kamphold. Der kan du først komme til efter en samtale med formanden og træner på de knyttede hold. Dette gælder også juniorholdet da der af og til er venteliste. Se kontaktoplysning under Information.

Holdplanen kan også findes på disse sider. Her på hjemmesiden er der beskrivelse af holdene.

  • OMT for medlemmer og venner af klubben (intern Facebook gruppe)
  • Officielle Facebook side

UDSTYR
Vi har et krav i OMT at man som minimum anskaffer sig et sæt handsker til puder og sandsæk. Du kan låne i starten men du vil blive påpeget at få anskaffet dine egne af træneren.
Hvis du ønsker at have sparring er det påkrævet at du har følgende: benskinner, skridtbeskytter, boksehandsker i minimum str. 14oz (ounze), udleverede tandbeskytter som man får udleveret ved indmeldelse. Derudover albuebeskytter hvis du ønsker at have albueslag i din sparring.
Vi har en rabataftale med Nippon sport hvor du kan købe dit udstyr. Rabat koden kan ses inde på vores interne Facebook side.

HYGIEJNE REGLER
Da Muay Thai er en kontaktsport er det yderst vigtigt at man ikke møder op uhygiejnisk. Dvs at man ikke er beskidt eller lugter af gammel sved. Derudover skal ens finger-, og tånegle være klippet så de ikke skære i huden på den man træner sammen med. Træning i bar overkrop er ikke tilladt før man er rykket op på øvede eller kamphold.
Ydermere er al form for diverse smykker ikke tilladt at bære under træningen da det både kan gøre skade på en selv og andre man træner sammen med.

KLUB BEKLÆDNING
Vi har en spreadshirt butik hvor man selv kan gå ind og bestille diverse beklædning. Linket til spreadshirt kan findes her på vores hjemmeside. De bestilte genstande sendes til ens egen hjem adresse.
Klubshorts vil der blive bestilt efter behov via vores interne Facebook gruppe. På hjemmesiden kan man se størrelse skema og udseende.

INTERN INFORMATION
Al information foregår primært via vores interne Facebook side om træningstider, stævner og diverse arrangementer.
Hvis der skulle være yderligere spørgsmål til bestyrelsen kan mail sendes til: [email protected]

UDMELDELSE
Kontakter klubben på mailen [email protected]. Hvis vi modtager udmeldelsen før d.15 i måneden betaler man for den pågældende måned. Hvis vi modtager efter d. 15 betaler man  for den næste måned også.